Yunanistanı yada başka bir ülkeyi umursamamıza gerek yok. Bizim sadece ekonomimizi büyütmeye ihtiyacımız var. Bizim petrolümüz falan filanımız yok. Bizim yetişmiş insan gücümüz var. Türkiye büyüdükçe yunanistan küçülecek. Türkiye büyüdükçe herkes bir adım geri duracak.
http://www.superonline.com/haber/yunani ... rmak-77892 adamların ekonomisi limitte istedigin kadar zorla dah akolay kolay gitmez. Çünkü teknoloji üretmiyor, satmıyor. Sen yeni alanlarda gelişiyor büyüyorsun. Kişi başına gelir 8000 dolar falan. Bunun iki katına çıktıgını düşünün.
Ekonomik olarak Türkiye rusyaya kafa tutar. Bölgesinde de tek süper güç olur. yunanistanın milli geliri kişi başına 30000 dolar falan. yunanistan 35000 dolar olsa 400000 dolar olsa ne olur .Adamlar maximuma sınıra gelmişler Artık isteselerde daha fazla zenginleşmeleri zor ve bu yavaş olur.türkiye 20000 dolarlık bir ülke oldugunda yunanistan silahlanmayı bırakır. Çünkü karşısında yenilmez biz Türkiye olur.8000 dolarlık Türkiye ile silah yarışına girdi akıllılar bittiler. Artık araba iteklesende gitmiyor. Türkiye kendi silahını üretmeye yöneliyor.Yarın bunları yavaş yavaş ihraç edecek. Belki müşterimiz yunanistan bile olur.Başkasından alacagına bizden alsın.Benim ekonomim canlansın.Dünyanın en büyük derin sondaj şirketi petrobas karadenizde sondaja başladı başlayacak. Planlanan 2015-20018 aralıgında Türkiye'nin ihtiyacı olan petrolü çıkarmak.Eger bu gerçekleşirse dışarıya verdigimiz 40-50 milyar dolar içeride kalır. Buda Türk parasının Yabancı paralara karşı deger kazanmasını saglar.kısaca daha hızlı bir zenginleşme yaşarız. Buna norveç ve brezilya örnektir.Kısaca gelecek Türkiye açısından parlak.Egerki bölünme tantanları, Koalisyon hükümetlerinin birbirini yemesi gibi saçma güç kaybettiren gelişmeler olmazsa Türkiye'nin önü oldukça parlak. Ayrıca avrupa birliginin peşinde koşmaya gerek yok.Nufusu hızlı bir şekilde yaşlanıyor. Sigorta sistemlerinin iflas etme tehlikesi var.2020 de 2030 da çok daha yaşlı bir avrupa olacak. Nasıl afrikada bazı ülkelerin aidsten şavaşacak orduları kalmadı ise. Avrupanında ilerleyen yıllarda ekonomiyi çevirecek nufusu azalacak. Parası olsa bile yaşlı nufusuna bakacak, Ülkelerini koruyacak ordu kurmakta aradıgı genç nufusu bulamayacak. Bize kök söktüren avrupa. Kapamıza kadar gelip bizden yardım isteyecek.Kısaca içeride birbirimizi yemezsek gelecek bizim. Türk ün en büyük dostuda kendisi, Türkün en büyük düşmanıda kendisi. Ya birleşecek güçlenecegiz, yada ayrışacak bir ileri bir geri gidecegiz. Kısaca yunanistan, rusya,israil... Hepsi hikaye.Biz Ekonomimizi büyütmeye bakalım.Dışarı daha fazla ürün satmaya bakalım. Biz büyüdükçe kim bizi tehdit edecekmiş merak ediyorum. O yüzden yunanistanla bu ülkeyi karşılaştırmıyalım adil olmaz yunanistan açısından. Ayrıca yunanistanın başında böyle salak hükümetler oldukça Avrupa yunanistana daha çok silah kakalayıp yunanistanı batırır. Yunanistanda Türkiye komplesi oldugu sürece bu akıllılar daha çok silah alır. Alsınlar alsınlar. Almanı fransızı zengin etsinler. DArısı bizden alıp bizi zengin etmelerine.
saygılar